Hemelbrug

Luxueuze glamping op een unieke plek in Limburg. Ideaal voor familiebubbels en vriendengroepen. Het domein is privé voor jouw gezelschap!

Hemelbrug is een 2ha domein midden in de bossen, aan de Vallei van de Zwarte Beek.

Alle faciliteiten geven je een gevoel van luxe. Er zijn 3 zeer ruime, mooi aangeklede glamping tenten. Je slaapt er in een comfortabel bed in een rustgevend decor. De badkamers zijn gloednieuw en volledig uitgerust.

Elke tent heeft 4 bedden, dus capaciteit tot 12 personen. Het domein is privé voor jouw gezelschap.

Na het inchecken kan je de hele namiddag genieten van het domein. Een spelletje kubb, een partijtje badminton, lekker luieren of petanquen aan het strandje bij de vijver (met een cocktail in je hand?)....

De durvers kunnen een sprong nemen van de deathride of de pamperpaal. Airsoftschieten en een quadrit voor de kinderen zijn tevens mogelijkheden die je mits toeslag kan reserveren.

's Avonds volgt een heerlijke BBQ in de Finse kota. Als afsluiter kan je marshmallows roosteren boven het kampvuur onder een prachtige sterrenhemel.

‘s Morgens verwelkomen de schaapjes en alpaca’s je vlakbij je bed. Na een gezellig ontbijt gaan de alpaca's graag met je op wandel in het omliggende bos.

Totaal ontspannen kan je nu weer met opgeladen batterij huiswaarts keren.

Hemelbrug is een door Toerisme Vlaanderen erkend logies.