Château Gâteau - Taartenatelier & Royaal ontbijten

Geniet van een luxe ontbijt in ons nostalgisch ontbijthuisje in Paal-Beringen of smul thuis van een heerlijke gedecoreerde taart in een thema naar keuze!
Op zon- en feestdagen kun je bij ons genieten
van een uitgebreid ontbijtbuffet, na reservatie.
Eén ding is zeker: we houden ervan om onze gasten te verwennen en telkens weer te verrassen met de heerlijkste lekkernijen.
Een rijkelijk gevuld buffet met scones, koffiekoeken, hartig beleg, verschillende soorten brood, yoghurt, vers fruit, dessertjes en veel meer lekkers staat klaar. Uiteraard kan ook ons gebak niet ontbreken als culinaire verwennerij. Kom gezellig smullen en geniet samen met iedereen die een speciaal plekje in jouw hart verdient!

Heb je iets te vieren? Een verjaardag, jubileum of trouwfeest, een babyshower, housewarming, opening van een nieuwe zaak of een andere speciale gelegenheid? Onze gedecoreerde taarten en zoetigheden worden kakelvers én volgens een thema naar keuze gemaakt en zorgen ervoor dat de gasten nog lang napraten over jouw feestje!
Of ga je meteen voor een sweet table, een volledig gepersonaliseerd assortiment zoete lekkernijen dat op een mooi gedecoreerd buffet wordt aangeboden aan jouw gasten? Geheel in thema en in de gewenste kleurencombinatie gemaakt en incl. het gebruik van etagères, taartplateaus, decoratie, bordjes en bestek,... Groot feest! :-)

Op zoek naar een leuke en originele activiteit voor een vrijgezellenparty of gewoon zin in een gezellige avond of namiddag? Château Gâteau verzorgt zoete workshops om duimen en vingers bij af te likken! We maken van elke workshop een groot feest en zorgen ervoor dat iedereen naar huis gaat met de eigen creaties, zodat ook het thuisfront kan meesmullen.
Een workshop duurt gemiddeld 2 à 3 uur en we voorzien een natje en een droogje. Onze workshops worden georganiseerd voor minimum 12 en maximum 16 deelnemers. Naast privé workshops organiseren we ook workshops waar je individueel of met een vriendin aan kan deelnemen.

Stratenplan

Rijsselstraat 11A, 3583 Beringen