Boe! Beringen

Door de verstrengde coronamaatregelen is er beslist om Boe! Beringen af te gelasten. We hadden iets moois gepland met veel beleving, belichting en figuranten. Maar we kunnen het niet maken om in een periode van verstrengde maatregelen zo veel mensen samen te brengen. Hierdoor zullen ook de geplande activiteiten en animatie van de Handelaars Beringen-centrum niet doorgaan. De winkels blijven bijgevolg niet langer open dan normaal.

Boe! Beringen is...

  • een griezelige familiewandeling
  • door Beringen-centrum
  • op zaterdag 31 oktober
  • de tocht is ongeveer 2,5 kilometer lang
De animatie is kindvriendelijk en alles zal coronaveilig georganiseerd worden. De winkels in Beringen-centrum blijven voor de gelegenheid tot 19 uur open en zullen hun etalages inkleden zodat het nog gezelliger wordt in de straten. Bovendien zal er in de deelnemende straten in de namiddag ook al animatie zijn.
Het vertrek en aankomst is op de site Lutgart Beringen met onderweg leuke animatie en griezelige decoratie. Vanaf 18 uur kunnen er 50 deelnemers per kwartier vertrekken. De route is ongeveer 2,5 kilometer lang waardoor ze ook perfect geschikt is voor gezinnen met kinderen. Er zal ook kermis opgesteld worden bij aankomst (Stadswal).
Reservatie is verplicht en kan vanaf 19 oktober op http://www.ccberingen.be/e2170/boe.
Een ticket kost 5 euro en hiervoor krijg je twee consumpties en een griezelig mondmasker.
Dit evenement kwam tot stand met de medewerking van CC Beringen, Theaterhuis Mals Vlees en de Handelaars Beringen-centrum.