Toeristisch Onthaal Limburg

Van harte welkom!

Toerisme Beringen vormt vandaag het nieuwe Toeristisch Onthaal voor Limburg: je vindt er informatie over heel de streek. Het inkomgebouw van de mijn. Geen toeval: want Beringen is de toegangspoort tot de mijnstreek, een toeristische regio die heel wat te bieden heeft.

 

Ervaar dit meteen in onze belevingsruimte die je al even laat proeven van dit spannende mijnverhaal. Beluister persoonlijke getuigenissen over hoe het was om alles in je thuisland achter te laten en een nieuw leven te beginnen in een onbekend land. Hoe was het om 800 meter onder de grond te werken en welke functies haddden deze mensen? Een menselijk verhaal, dat meteen ook onze aanpak typeert. In ons toeristisch onthaal wijzen we je graag de weg doorheen dit kluwen van toeristische hotspots!

 

Je kan ook altijd een kijkje komen nemen in onze shop. We verkopen hier tal van streekproducten en gadgets.

 

Geschenkbon

Heb je een geslaagd cadeau nodig, maar weet je niet goed wat? Dan is de geschenkbon van Toerisme Beringen de oplossing. Met deze bon bepaalt de gelukkige ontvanger zelf wat hij of zij koopt bij meer dan 70 handelaars in Beringen, waaronder restaurants, winkels, kledingzaken, sportzaken…

Klik hier om de deelnemende handelaars te ontdekken.

 

Openingstijden

Contact