Fietsen

Loop je fit met de lopifit!

 

De Lopifit is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Door het superslimme elektrische aandrijfsysteem bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Zo ‘loopfiets’ je in een uur vijftien tot vijfentwintig kilometer. De ideale manier om Beringen op een originele manier te ontdekken.

 

We hebben voor jullie 3 mooie routes uitgestippeld via het fietsroutenetwerk. Zo passeer je alle mooie plekjes van Beringen en is het geen probleem om te stoppen langs één van de vele rustplekjes of gezellige cafeetjes om na te genieten van de pracht en praal die deze streek te bieden heeft.

 

Tijdens een kleine introductie  legt een medewerker je uit hoe de Lopifit werkt zodat je zonder zorgen een sprintje kan trekken met de lopifit en veilig kan stoppen indien het nodig is!

Plezier gegarandeerd!

 

BeeldEN zegGEN soms meer dan woorden...

 

 

PRAKTISCH:

Prijs: €15/loopfiets
Duur: +/- 2 uren

Extra tip: Tijdens het wandelfietsen is het mogelijk dat  je hielen nu en dan eens in aanraking komen met het frame. Daarom  is open schoeisel niet toegelaten. Er wordt aangeraden om sportschoenen te dragen.

Loop je fit met de lopifit!