Events

Halfoogstfeesten Beverlo

 

Proevertjesmarkt, bieren en muziek

 

Zaterdag 10 en zondag 11 augustus komen jong en oud weer samen in Beverlo (Beringen) voor de jaarlijkse Halfoogstfeesten. Dit jaar wordt er verder geborduurd op het nieuwe concept van de voorbije editie: bier, proevertjes, animatie en muziek.

 

De Halfoogstfeesten hebben misschien wel alles wat we graag doen: eten, drinken en muziek beluisteren. Kortom, een leuk zomers evenement in een gemoedelijke sfeer met zomerse inkleding en animatie!

 

Preuverkesmarkt

In iedere Belg schuilt een beetje Bourgondiër, toch? Ook dit jaar valt er weer heel wat te proeven en ontdekken op de ‘Preuverkesmarkt’. Naast de typische friet vind je naast de verschillende kraampjes en foodtrucks ook streekgerechten, ambachtelijke lekkernijen en specialiteiten uit alle windstreken. Naar huis gaan met een knorrende maag is uitgesloten!

 

Bierfestival

Het regent weer vloeibaar goud op de Halfoogstfeesten. Een assortiment met bekende, minder bekende en lokale bieren staan op de kaart. Licht, blond, donker, fruitig… kies, proef en geniet! Uiteraard geen zomer zonder cocktails, ook deze vind je terug op de Halfoogstfeesten.

 

 

Optredens

Ook zo’n liefhebber van coverbands? Of eerder fan van dj’s die het publiek weten op te zwepen? Of toch meer voor het Vlaamse lied? Op de Halfoogstfeesten ontdek je een waaier aan artiesten. 

 

ZATERDAG 10/08

17:30 - DJ NiGa / DJ Fré

18:30 - Les Tousred

20:00 - DJ NiGa / DJ Fré

21:00 - Star Flavour

22:30 - DJ NiGa / DJ Fré

23:00 - Partyshakerz ft. Pete

24:00 - DJ NiGa / DJ Fré

 

ZONDAG 11/08

13:00 - Neanias on stage

15:00 - DJ NiGa / DJ Fré

16:00 - De Ambissadeures

19:00 - DJ NiGa / DJ Fré

19:30 - Wim Soutaer & Charles Van Domburgen

20:15 - DJ NiGa / DJ Fré

21:00 - The Fools

 

 

Animatie

Voor ieder wat wils op de Halfoogstfeesten. Kinderen kunnen zich uitleven in het kinderdorp of op de kermis. Om koopjes op de kop te tikken, kuier je over de avondmarkt op zaterdagavond of de grote rommel- en antiekmarkt op zondag. Liefhebbers van oldtimers kunnen de retrobolides bewonderen op zondag.

 

Info:

www.halfoogstfeestenbeverlo.be

events@beringen.be

011 42 15 52

 

 

Met dank aan deze sponsors: