Events

Halfoogstfeesten Beverlo

Proevertjesfestival tijdens Halfoogstfeesten op 11 en 12 augustus

 

Bier, proevertjes, animatie & muziek. Met deze vier thema’s pakt de organisatie van de Halfoogstfeesten in Beverlo (Beringen) uit met een vernieuwd concept op zaterdag 11 en zondag 12 augustus. De zomer op je bord, in je glas, op het podium en overal rondom je… ben jij er klaar voor?

 

Streekbieren en cocktails

Een uitgebreid assortiment aan frisse streekbieren. Al vele jaren iets waarvoor je op de Halfoogstfeesten moet zijn. Ook dit jaar zal er voor de bierliefhebbers weer heel wat te proeven zijn. De bekende namen maar ook lokale brouwsels zijn er te ontdekken. Daarbovenop zijn er op zondag 12 augustus ook brouwerijen aanwezig die bierdegustaties gaan geven voorzien van een deskundige uitleg. Schrijf je in via het inschrijvingsformulier of via 011 42 15 52.

 

  

 KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

 

Bij zomer horen ook cocktails. En daarvoor zorgt de cocktailcaravan. Kies jouw favoriete mix en geniet ervan in onze loungeruimte met strandstoelen, zitzakken, hangmatten… zalig.

Preuverkesmarkt

Stijlvol ingerichte kraampjes en foodtrucks. Gerechten uit verre landen maar ook streekgerechten en ambachtelijke bereidingen. Een lekkere pizza, een verfrissend ijsje, een hartelijke bagel… voor ieder wat wils!

 

Muziek

Kom de sfeer opsnuiven en de heupen wiegen op de zomerse soundtracks van DJ’s en bands. Zaterdag trekken DJ Fré en DJ NiGa het feestje op gang. Met team Latino reizen we langs Latijns-Amerika en de Caraïben. Tijd voor jouw beste salsamoves!

 

Opgewarmd? Dan zorgt Frituur Paula ervoor dat je je helemaal kan laten gaan op meezingers en medleys in alle genres. DJ Ward sluit het feestje op de eerste dag van de Halfoogstfeesten af.

 

Op zondag opent Harmonieorkest Neanias feestelijk de deuren. Daarna gaan de allerkleinsten volledig uit de bol met ‘Pi & Po’. Dan is het de beurt aan plaatselijk talent Bram Rix. Hij zorgt voor de nodige ambiance op en rond het podium. Vervolgens staan de LiveDogs klaar om met hun eerbetoon aan The Scabs alles plat te spelen.

 

Een stel dj’s onder de naam Radio Botanique zetten het feestje verder. Dansen, klappen en meezingen. Het is allemaal toegestaan. Een spectaculaire ‘splash drumshow’ zal de Halfoogstfeesten in stijl afsluiten om 23 uur.

 

 

Animatie

Overal waar je loopt zal iets te doen zijn. Kinderen leven zich uit in het kinderdorp: glittertattoo’s, haarbloemkransen, een krijtmuur, kinderdisco… dolle pret! Zaterdagavond kan je een bezoekje brengen aan de gezellige avondmarkt. Zondag vanaf 9 uur is er een grote rommel en antiekmarkt en een treffen van oldtimers.

 

 

Met dank aan deze sponsors:

 

                    

 

 

 

       

 

 

 

 

 

Halfoogstfeesten Beverlo