groepen

Château Gâteau

Geniet van een luxe ontbijt in ons nostalgisch ontbijthuisje in Paal-Beringen of smul thuis van een heerlijke gedecoreerde taart in een thema naar keuze!


Op zaterdag, zon- en feestdagen kun je bij ons genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, na reservatie. Eén ding is zeker: we houden ervan om onze gasten te verwennen en telkens weer te verrassen met de heerlijkste lekkernijen. We verwerken graag seizoensgebonden groenten en fruit , wat keer op keer zorgt voor nieuwe en verrassende combinaties.


Een rijkelijk gevuld buffet met scones, koffiekoeken, hartig beleg, verschillende soorten brood, yoghurt, vers fruit, dessertjes en veel meer lekkers staat klaar. Uiteraard kunnen ook onze taarten en cakes niet ontbreken als culinaire verwennerij. Kom gezellig smullen en geniet samen met iedereen die een speciaal plekje in jouw hart verdient!


Iets te vieren? Een verjaardag, jubileum of trouwfeest, een babyshower, housewarming, opening van een nieuwe zaak of een andere speciale gelegenheid?
Onze gedecoreerde taarten worden kakelvers én volgens een thema naar keuze gemaakt en zorgen ervoor dat de gasten nog lang napraten over het feestje!


Een sweet table is een volledig gepersonaliseerd assortiment zoete lekkernijen dat op een volledig gedecoreerd buffet wordt aangeboden aan jouw gasten. Geheel in thema en in de gewenste kleurencombinatie gemaakt en incl. het gebruik van etagères, taartplateaus, decoratie, bordjes en bestek,...
Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een gelegenheid om eens flink uit te pakken, en dat kan natuurlijk prima met een feestelijke zoete tafel, die tot de verbeelding spreekt van élke lekkerbek!


Roze of blauw voor een babyshower, roze en zilver voor een sweet sixteen party, wit en zwart voor een bruiloft, ... Jij bepaalt de kleurcombinatie en het thema, wij zorgen voor de rest!

 

Château Gâteau