be-MINE

TODI snorkel- en duikcentrum

TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar mensen in optimale en veilige omstandigheden kunnen snorkelen, vrijduiken of duiken tussen meer dan 3000 kleurrijke, tropische zoetwatervissen. Er zijn 30 soorten. Omvangrijke fauna en unieke duik- en onderwaterattracties zorgen voor een onvergetelijke kennismaking met de sport. Kijklustigen zijn ook welkom en kunnen via de Aquarium View de vissen en de duikers bewonderen. Todi geeft je de beleving van een exotische vakantie dichtbij!

 

Praktisch ‘snorkelen, duiken, eten’:

Info en reservaties:

Tel. Todi duikcentrum • 011 36 40 40

Tel. Todi brasserie • 011 36 05 28

Voor de duikers: als je een geldig duikbrevet hebt, dan kun je via todi.be gewoon een duik reserveren, met een duikbuddy of in groep. Heb je nog nooit gedoken, maar wil je het graag leren? Dan ben je van harte welkom voor een initiatie of een opleiding bij de TODI-school. Of eerst een initiatie, om het eens te proberen. Dat kan natuurlijk ook.

 www.todi.be

 

Praktisch rondleidingen

‘TODI achter de schermen’:

Groepen vanaf 10 personen kunnen een bezoekbrengen aan TODI onder begeleiding van een gids. Van 1/4 tot en met 30/9 rondleidingen

mogelijk op alle dagen. Toegankelijkheid voor mensen met een beperking tot het duikbassin. Prijs: € 6 p.p. Gidsvergoeding: € 60. Duur: 1,5 u. Info en reservatie: toerisme@beringen.be, 011 42 15 52.

TODI snorkel- en duikcentrum