Agenda

MNM - grote paaseierenraap

16.04
Peter Paasei laat z'n paaseieren weer los over het hele land! Peter Van de Veire, de knotsgekke radiopresentator van MNM, zit tijdens de paasvakantie verkleed als Peter Paasei verstopt op een geheime locatie ergens in Vlaanderen.
Op elke lokale Peter Paaseierenraap is er naast een berg chocolade ook een gouden ei te vinden dat telkens een cruciale tip bevat.
Vind jij het gouden ei met dé tip? Alle MNM-luisteraars kunnen aan de hand van gouden tips op zoek gaan naar de geheime schuilplaats van Peter Paasei.

“Stad Beringen en radiozender MNM slaan de handen in elkaar,” vertelt schepen Jessie De Weyer.
“Op dinsdag 16 april toveren we een deel van de speeltuin van Koersel Kapelleke om tot een leuke en gratis paaseirenraap! Tussen 15.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om heerlijke chocolade te komen rapen. En wie weet vind je ook nog Peter Paasei…”

Naast de paaseierenraap kan je in recreatieoord 't Fonteintje ook genieten van de grote speeltuin, fantastisch uitkijktoren, minigolf, trickpin en fit-o-meter. Meer dan genoeg speelplezier om een hele namiddag te ravotten. De speeltuin is tijdens de paasvakantie open van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

PRAKTISCH

16/04/2019

15:00 tot 16:00

Fonteinstraat 30
3582 Koersel (Beringen)