Agenda

Gili

21.04

Al meer dan tien jaar waarschuwt Gili ons voor de gevaren van manipulatie, en voor kwakzalvers die misbruik maken van de goedgelovigheid van hun medemens.

Maar wat gebeurt er als Gili zélf de charlatan gaat uithangen?

In zijn nieuwe zaalshow laat Gili zijn evil twin volledig los. Hij zet zijn gaven op scherp om bewust zijn ‘slechte ik’ te laten zegevieren. Op slinkse wijze bespeelt en bedriegt Gili systematisch het publiek, en smeert je met een bedrieglijke charme eender wat aan. Verwerpelijk zegt u? Ja. Maar wel érg plezant!


Gili lijkt eindelijk zijn bestemming gevonden te hebben. De West-Vlaming is geen komiek, noch een doordeweekse goochelaar, maar een mentalist. Gili heeft jarenlang getoerd in het comedy-circuit en die ervaring werpt nu haar vruchten af. Hier staat een coole, grappige man op het podium door wie je je graag laat bekoren.” (De Standaard)

Ik zal u verbazen en u uzelf”, zegt Gili bij aanvang van zijn show. Een belofte die hij ten volle waarmaakt. Gili speelt voortdurend met de verwachting van het publiek, relativerend en zelfs een tikkeltje spottend jegens aura’s en andere poespas, maar tegelijk ook het mysterie behoudend.” De Morgen

Bron: UiTinVlaanderen.be

PRAKTISCH

21/04/2017

20:15

Kioskplein 25
3582 Koersel

® cms Browsbox | KiXX